כללי הזהב של תפקיד ברמן להוסטל

ברמן להוסטל

אז אתה רוצה להיות ברמן ולעבוד בהוסטל. יתכן שכבר יש לך ניסיון בעבודה בבר במסעדה או בפאב, או שאתה פשוט מתחיל את המסע שלך בהתמחות בעולם האירוח ומשקלל את הצעד הבא שלך. סביר להניח שראית מספר לא מבוטל של סרטים או תוכניות טלוויזיה בהן ברמן להוסטל נראה כאילו הוא קוסם – מסתובב מאחורי בר מפואר ומפטפט עם מטיילים כל היום.

עבודה של ברמן להוסטל קצת יותר מורכבת מכפי שהיא נראית בסרטים, אבל זאת עבודה שיכולה להשתלם. אז איך התפקיד הזה שונה ממשרה רגילה של ברמן? ואילו כישורים כדאי שיהיו לך לפני שתתחיל לשלוח קורות חיים? הנה כמה טיפים שיעזרו לך להתחיל.

בקיאות בהכנת משקאות

עבודה בתפקיד ברמן להוסטל אינה זהה לעבודת ברמן בפאב. לשני התפקידים יש יתרונות ואתגרים משלהם, אך כשזה מגיע ליד בהכנת משקאות וסגנונות הגשה ספציפיים, הברמנים של פאבים או מסעדות יכולים לעתים קרובות להתחמק מהיסודות. ברמן להוסטל עומד בדרך כלל בציפיות גבוהות יותר מצד המעסיק ומצד הלקוחות. 

זה נכון במיוחד להוסטלים יוקרתיים, שבהם מדפי הבר עמוסים במשקאות חריפים נדירים, וקוקטיילים אהובים בינלאומיים, על מנת להבטיח כי כל הלקוחות יטופלו. אז מומלץ ללמוד את מקצוע הכנת המשקאות האלכוהוליים ולהתמצא ברשימה מגוונת של תערובות  ומגמות חדשות בעולם המשקאות.

שינוי באורח החיים

אם יש לך ותק בתפקיד ברמן להוסטל, כנראה שאתה רגיל למשמרות מאוחרות אחר הצהריים, בערב ובלילה. ברים בהוסטלים יכולים להיפתח כבר בשעה שתיים בצהריים ולהישאר פתוחים עד מאוחר – כך שסביר להניח שהמשמרות שלך יתארכו בהרבה מכפי שהתרגלת. 

בברים רבים בהוסטלים יש גם אווירה מתוחכמת או מעודנת יתר מרוב הברים ו המסעדות, ואתה עשוי לעמוד בפני ציפיות חדשות סביב קוד הלבוש, סטנדרט המשקאות שאתה מכין ורמת השירות.

כמה טריקים של ברמן להוסטל

ברמן בהוסטל מקבל לעתים קרובות יותר גמישות וחופש בכל מה שקשור ליצירתיות עם פיתוח מתכונים ויצירת משקאות. העבודה בבר הומה של הוסטל מאפשרת כל הזמן לחדש יותר, ובעלי ההוסטל מעודדים חדשנות או תומכים בברמנים שלהם לנסות מושגים חדשים – במיוחד אם יש להם מעט כישרון להרשים את האורחים. 

עבודת ברמן להוסטל ברמה גבוהה או חדשנית יכולה להביא מערך ציפיות מהאורחים, שבמקרים רבים יצפו ליותר מכוס היין הממוצעת או חצי ליטר בירה שנמזג בצורה מושלמת.

כישרון ההקשבה

זה לא סוד שאחד המפתחות להצלחה בכל תפקיד אירוח הוא היכולת לתקשר טוב ולשמח את הלקוחות כך שהם יהיו מאושרים לחזור לקבלת שירות נוסף. זה חשוב במיוחד בתפקיד ברמן להוסטל, שבדרך כלל אין לו את המותרות של קהל לקוחות קבוע. 

ברמנים בהוסטלים יכולים לעתים קרובות להחליק לתפקיד מדריכי טיולים כשהלקוח יושב על הבר ומדבר איתם, ולכן חשוב שתכיר את האזור שלכם, ושיהיו לך כמה טיפים מובילים בהישג יד. לקוחות יכולים גם להפוך את הבר שלך לבר הקבוע שלו במהלך שהותו באזור – לכן חשוב שתגרום להם להרגיש בנוח ככל האפשר, ממש כאילו ההוסטל הוא הבית שלהם.

 

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest
איציק בן-דוד

איציק בן-דוד

איציק בן-דוד הוא איש מקצוע בתחום השיפוצים מעל 8 שנים. לאחר מספר שנים של עבודה משותפת יחד עם אביו בחברת בנייה, איציק החליט לצאת לדרך חדשה עם חברת שיפוצים עצמאית. נוסף על אהבת הבנייה, איציק אוהב לכתוב ומפרסם מאמרים מקצועיים מכל תחומי בעלי המקצוע.

proworld.co.il - כל הזכויות שמורות - 2013. כל העתקה של תוכן אסורה במפורש אלא אם ניתנה הסכמה בכתב מבעל האתר.

גלול למעלה