מדוע צריך מערכת טיהור מים

כולנו דואגים לבריאות של בני משפחתנו ורוצים לספק להם מים בטוחים לשתייה. אף אחד לא רוצה שבני  משפחתו ישתו מים עם חול, חלודה, כלור ויתר המזהמים הקיימים במי השתיה שלנו. נכון שהמים בישראל נמצאים תחת פיקוח והמצב בארץ טוב יחסית למדינות אחרות, אך עדייו מידי פעם אנו מתבקשים להרתיח את המים ולהיזהר. אם אתם באמת רוצים לשמור על בריאות משפחתכם אתם חייבים להשתמש במערכת ביתית לטיהור מים, זהו הפתרון המשולם על מנת לשמור על בריאות בני המשפחה.

במי השתייה ישנם מזהמים מסוגים שונים וכל אחד דורש סוג אחר של סינון. מערכות טיהור מים ביתיות בעלות מספר שלבים מספקות פתרון מושלם, כזה הנוגע לכל ההיבטים של טיהור המים. להלן הסבר קצר על שלבי הסינון השונים של המערכת:

שלב ראשון – מסנן פוליפרופילן

בשלב הראשון יש לסנן את המים מכל מיני חלקיקים הנחשבים לגדולים יחסית. אלו יכולים להיות חלקיקי חלודה מהצנרת; גרגירי חול הנישאים במים ועוד כל מיני חלקיקים שונים אשר מצאו את דרכם אל תוך מי השתייה. בשלב זה נעשה שימוש במסנן 25 מיקרון (כלומר 25 מיליוניות המטר), מסנן זה גם מפחית במעט את האבנית אך הטיפול באבנית נעשה בשלב מאוחר יותר. זהו תמיד השלב הראשון והוא מיועד לסנן משקעים כגון, חול, אבק וחלודה.

שלב שני – סנן פחם

בשלב השני המים עוברים דרך סנן פחם דחוס ברמת סינון של 5 מיקרון. תפקידו של מסנן פחם  הוא לספוח את הכלור אשר במים לצד חומרים אחרים הנמצאים במים. פילטר זה מסייע גם לספיחת ריחות וטעמי לוואי שיש במים ובהחלט משפר בצורה משמעותית את איכות המים.

שלב שלישי – מסנן קו InLine

השלב השלישי הוא החלק האחרון של טיהור המים, זהו מסנן הקו לשיפור המים והסרת האבנית. לאחר שלב זה מתקבלים מי שתייה באיכות גבוהה מאוד, ללא חלקיקים, ללא כלור ובטעם מעולה.

שלב רביעי – הוספת המינרלים

למרות שהמים כבר ראויים לשתייה לאחר השלב הרביעי, הוספנו עוד שלב המשפר את איכותם. בשלב זה נעשה שימוש במינרליזטור, המוסיף מינרלים חשובים למי השתייה. אלו הם מינרלים כמו כלציט וסידן והם מוסיפים עוד טעם למים וגם בריאות לגוף.

 

 

Scroll to Top