עזבונות – מה צריך לדעת?

האפוטרופוס הכללי ממונה ע״ בית המשפט ותפקידו לכנס נכסי עזבונות, לנהל אותם, לסלק את החובות ולבסוף להיות אחראי על חלוקתו ליורשים על פי החוק. תפקידיו המדויקים של האפוטרופוס הכללי מפורטים בסעיף 82 לחוק הירושה.

יש להבדיל בין מנהל עיזבון זמני לבין מנהל עיזבון קבוע. כאשר מדובר על מקרה זמני, אלו לרוב מקרים דחופים שמצריכים ניהול על פי הוראה של בית המשפט לענייני משפחה. מנהל העיזבון, בין אם זמני ובין קבוע, אחראי על ביצוע הפעולות המשפטיות בפועל וחלוקת הירושה בסופו של דבר.

תכירו את הזכויות שלכם

אם אתם לא בטוחים לגבי קבלת ירושה והתמודדות עם עזבונות בכל הנוגע לדרך שבה החוק חל עליכם, זה יהיה רצוי לפנות בהקדם אל עו"ד לענייני ירושה שמתמחה בנושא ויוכל לייעץ לכם. הוא כבר יוכל לבחון את המקרה שלכם באופן פרטני ולבדוק צעד אחר צעד מה ניתן לעשות על מנת שתוכלו לקבל את כל מה שמגיע לכם לבסוף.

אתם לא צריכים להתמודד משפטית לבדכם, שכן אם תיעזרו בעורך דין שבקיא בתחום, הוא יוכל לייצג אתכם ולעשות כל מה שצריך על מנת שהזכויות שלכם יוכלו להיות ממומשות עד תום. זה יהיה חשוב מאוד על מנת שתוכלו להפיק את המרב מהסיטואציה עמה אתם נאלצים להתמודד.

פנו אל עורך דין לקבלת סיוע משפטי

אל תמתינו יותר מידי ופנו אל עורך דין עזבונות שיוכל לעזור לכם. הוא כבר יוכל לעשות כל מה שצריך על מנת שתוכלו לקבל את אשר מגיע לכם. חבל שתצטרכו להסתבך עם מצב של חוסר ודאות ואי הבנה בכל הנוגע לדרך שבה אתם צריכים לפעול. עורך דין ממולח ידע לעזור לכם לאורך כל הדרך ולהקל עליכם רבות.

 

לשיחת ייעוץ לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Scroll to Top