גריל עם אינפרא רד

צלייה עם אינפרא אדום היא טכניקת בישול חדשה שצוברת פופולריות לאחרונה. זוהי דרך מצוינת לקבל את הטעם המעושן של צליית פחמים ללא כל החסרונות.

זה גם מושלם עבור אלה שנזהרים משימוש בגריל כי הם חוששים שהם ישרפו את הבשר שלהם. עם אינפרא אדום, אתה יכול לבשל את הבשר שלך לשלמות מבלי לדאוג לחרוך אותו.

בקרו באתר שלנו >>>

גריל ביתי

גריל הוא תמיד דרך מצוינת לבשל את האוכל שלך, אבל הם יכולים להיות קשים לשימוש. כיום, גריל מגיע עם אינפרא אדום rd שעוזר לך לבשל את האוכל שלך בצורה שווה ויעילה.

הסיבה לכך היא שהאינפרא אדום עוזר לגריל להתחמם מהר יותר וגם לספק פיזור אחיד יותר של החום על פני הגריל. זה אומר שאתה לא צריך לדאוג לגבי נקודות חמות או נקודות קרות על הגריל שלך יותר.

מבער האינפרא אדום נועד לפלוט חום קורן, שמבשל את האוכל מהר יותר משיטות צלייה מסורתיות. היתרון בכך הוא שהמזון לא יתייבש בזמן בישולו ויתבשל בצורה אחידה יותר.

בישול מושלם

חום מסוג זה חודר למזון ומבשל אותו מבפנים החוצה, מה שמותיר את המשטח החיצוני של המזון יבש ופריך. גריל האינפרא אדום נקרא גם גריל "חום יבש" בגלל תכונה זו.

בפעם הראשונה שהוא הוצג לשוק, הוא לא היה פופולרי כמו סוגי גריל אחרים מכיוון שלא היו יתרונות נוספים הקשורים בו מלבד היכולת שלו לבשל מזון במהירות וללא שימוש בשמן או שומן. עם זאת, עם הזמן נוספו תכונות נוספות לגריל אלה כגון נורות פנימיות שעוקבות אחרי זמן הבישול שחלף, כמו גם בקרות טמפרטורה המאפשרות לך להגדיר את טמפרטורת הבישול הרצויה על מנת לקבל תוצאות מושלמות בכל פעם אתה משתמש בהם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Scroll to Top