קייטרינג בוטיק

כתוצאה מהדיגיטליזציה של האוכל, מספר המסעדות בעולם הולך וגדל. זה הוביל לביקוש לאוכל נוסף וטוב יותר המתאים לטעמים ולחיך שונים. קייטרינג צרפתי בוטיקי הוא הטרנד ההולך וגובר בתחום המזון. המסעדות המסורתיות מציעות יותר ויותר מגוון מאכלים, מה שמושך לא רק את הלקוחות שלהן, אלא גם את המתחרים שלהן. מגמה זו נבעה משינויים בשוק, כמו גם מרצון של צרכנים ליותר מבחר וגיוון – תוכלו להרכיב את המנות שלכם יחד עם השף המבשל – ולהנות מאיכות בלתי מתפשרת.

להזמנת שף פרטי לאירועים>>>

מה עוד חשוב לדעת על קייטרינג בוטיק?

קייטרינג אוכל בוטיק הוא טרנד הולך וגדל. זה הופך פופולרי יותר בקרב הדור הצעיר. בקיצור, מדובר ביצירת תפריטים קטנים ואישיים לאירועים ומסיבות. קייטרינג אוכל בוטיק הוא נישה בתעשיית המזון הנותנת מענה לטעם ספציפי או העדפה אישית. לרוב מדובר בשימוש במטבחים קטנים ובמטבחים מודרניים יותר מאחרים. הרעיון מאחוריו הוא ליצור ארוחות ייחודיות ומיוחדות לכל לקוח.

עליית תעשיית המזון הביאה להרבה שינויים בדרך האכילה שלנו. זה גם הביא להרבה שינויים באופן שבו אנחנו מכינים אוכל. שינויים אלו הקשו מאוד על מציאת מזון איכותי, בריא ובמחיר סביר לצריכה. זו הסיבה שאנשים פונים לשירותי קייטרינג ביתי לארוחות איכותיות במחירים נוחים.

בשורה התחתונה – החוויה עם קייטרינג בוטיק היא שונה לגמרי

בתעשיית המזון חברות מחפשות דרך חדשה למשוך לקוחות. כאן נכנס לתמונה הקונספט של קייטרינג אוכל בוטיק, הרעיון הוא שחברה יכולה ליצור חוויה ייחודית ללקוחותיה ולגרום להם להרגיש כמו בבית. במקרה זה, החברה יוצרת תפריט בעל טעמים ומרקמים שונים כדי למשוך את תשומת הלב של אנשים. האוכל יגיע עד פתח ביתם ואז הם יוכלו לבחור מה הם רוצים לאכול מהתפריט שלהם.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest
איציק בן-דוד

איציק בן-דוד

איציק בן-דוד הוא איש מקצוע בתחום השיפוצים מעל 8 שנים. לאחר מספר שנים של עבודה משותפת יחד עם אביו בחברת בנייה, איציק החליט לצאת לדרך חדשה עם חברת שיפוצים עצמאית. נוסף על אהבת הבנייה, איציק אוהב לכתוב ומפרסם מאמרים מקצועיים מכל תחומי בעלי המקצוע.

השאירו תגובה

proworld.co.il - כל הזכויות שמורות - 2013. כל העתקה של תוכן אסורה במפורש אלא אם ניתנה הסכמה בכתב מבעל האתר.

גלול למעלה