דגים הם מאכל פופולרי בתרבויות רבות וקיים מאז ימי קדם. זהו מרכיב יסוד במטבחים רבים, כולל איטלקי, יווני, הודי וסיני.
כולנו יודעים כמה דגים טעימים. אבל זה לא כל כך קל לבשל מתכון דגים מושלם. זה יכול להיות די קשה למצוא את השילוב הנכון של מרכיבים ותבלינים כדי להפיק את המרב מהדג שלך מכיוון שמתכון דגים הוא סוג של מזון שדורש כישורי בישול והכנה על מנת להיות מוכן כראוי.
מאמר זה מציע 2 מהרעיונות הטובים ביותר למתכוני דגים שתוכלו לנסות בבית ויבטיחו שכל אחד שייטעם מהם יהפוך לאוהב דגים מיד
1. מתכון דגים פשוט שישמח אותך ואת משפחתך. קל להכנה וניתן להגיש עם אורז, או כמנה ראשונה
רכיבים:
2 קילו פילה דג לבן חתוך לרצועות 2 כפות שמן זית כתית מעולה 1/4 כוס בצל חתוך לקוביות 1/4 כוס סלרי פרוס 1/4 כוס גזר חתוך לקוביות 3 כפות שום טחון 4 כוסות מרק עוף 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל שחור 1 כפית כמון טחון 3/4 כפית עלי טימין מיובשים 3/4 כפית עלי בזיליקום מיובשים 3/4 כפית עלי אורגנו מיובשים 4 עלי דפנה
אופן ההכנה:
– מחממים תנור ל-350 מעלות.
– מניחים דגים על תבנית עם נייר אפייה ומתבלים במלח ופלפל, ולאחר מכן מוסיפים מיץ לימון ושמן זית ואת שאר הרכיבים.
– אופים 15 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות כשבודקים במזלג.
2. מתכון לדגים שמכינים באופן מסורתי בקוריאה.
המתכון כולל רוטב סויה, שמן שומשום, אבקת שורש ג'ינג'ר ואבקת שום. זה דורש גם פלפל לבן ובצל ירוק. להכנת המנה תצטרכו להשרות את הדג כחמש דקות בתערובת של רוטב סויה ושמן שומשום לפני בישולו על מחבת משומנת על אש בינונית.
ניתן להשתמש בכל סוג של דג למתכון זה. סוגי הדגים הנפוצים ביותר המשמשים במנה זו הם סלמון ואמנון.
מוגש בדרך כלל עם אורז. כל אחד יאהב דגים אחרי המתכון הזה.
מוזמנים לאתר של פסיפלורה מתכונים. בתיאבון!